Известие

Collapse
No announcement yet.

много ми прекъсва

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• много ми прекъсва

та от извесно време сутрин като паля започна да прекъсва и гасне докато загре е, а от няколко дена на ниските обороти вече постоянно във високите няма проблеми,штом не гърми кабелите и свештите са добре колата е 1.6 боксер на метан с обикновенна агу

дали не е от запекли дюзи на бензина,предполагам че палиш на бензин и като превключи на газ се оправят нещата?
    Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
    Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

на бензин е добре с гаста е проблема

Comment

отивай на газ-анализатор
        Аlfa Romeo 146 1.4 T.Spark
        Аlfa Romeo 145 1.4 T.Spark

Comment

май така ше стане

Comment

Виж настройките на газта и времената на впръскване, при мен бяха много високи и това беше проблема при бензина. След няколко месеца почнаха и на газ същото.
            sigpic
            ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
            0889 636 093

Comment

днеска ходих на газаджия и има малко подобрение ама пак ми прекъсва на ниски обороти и казаха че има некакъв проблем по запалването

Comment

свещите на колко хиляди километра са ти ?? на 2 смени на масло е хубаво да сменяваш свещите, не е задължително да ти гърми от тях. Пробвай 4 хубави свещи са по малко от 40 лв. Ако са ти много тези пари и по евтин вариант ще свърши работа (стига да не сложиш 4 броя за 10 лв )

П.П. на TS свещите не се сменяват на 2 смени на масло

Comment

5000 км са свештите денсо иридиум от нешто друго е проблема

Comment

това че са на 5000 км нищо не значи на.На старата ми алфа ми са налажи да сменя 4 свещи на по 1500-2000 км. от кофти кабели.Колата беше с тс мотор но симптомите бяха доста подобни.
                    Гост това е човек ,който идва да пие кафе а ти изпива всичката ракия

Comment

по някаква случайност оправих проблема оказасе че изпускаше или смучеше въздух от една от дюлзите на инжекциона

Comment

Working...
                      X